Ben jij opzoek naar een animatieteam? Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij hoe we jouw camping of vakantiepark voorzien van de beste entertainers en de leukste animatieprogramma's.

PERSONEEL

Top personeel

Onze entertainers zijn hét gezicht van jouw camping of vakantiepark en vormen de absolute basis voor een geslaagd animatieconcept. Daarom zorgen wij er bij TOP Animation voor dat de entertainers van TOP kwaliteit zijn. Ze worden zorgvuldig geselecteerd en getraind. We zoeken naar entertainers waar enthousiasme, positiviteit, motivatie en creativiteit vanaf spat en gelijktijdig zorgen we ervoor dat ze bij ons niets tekort komen en maximaal tevreden zijn. Zo vinden we voor jou de perfecte match.
Teamwork is waar wij voor staan en wat we in al onze werkzaamheden willen uitstralen. Onze enthousiaste entertainers voeren zelfstandig het animatieconcept uit om jou te ontzorgen. Maar hoe leuk is het om ze hetzelfde terug te geven? Denk aan een goede accommodatie, af en toe een leuk gesprekje en hier en daar een complimentje. Dit zal ze alleen maar enthousiasmeren om nog beter te presteren en zo voelen ze zich een kwalitatief onderdeel van jullie team!

FUN WORKS!

WIJ HEBBEN GEEN KLANTEN MAAR PARTNERS

Wij geloven in een duurzame samenwerking, een langdurig partnership. Wij moeten dit samen doen, hierin is de betrokkenheid van beide kanten van groot belang. Zo leveren wij een enthousiast team maar daarmee zijn we er nog niet. Denk onder andere aan de accommodatie. Hieronder vind je een opsomming van een aantal punten die wij belangrijk vinden voor onze Toppers, zodat zij na een drukke dag een fijne plek hebben om te ontspannen.

Regel jij dan dit?

  • Een goede, stabiele, waterdichte, schone, gemeubileerde en gestoffeerde accommodatie
  • Een accommodatie met een goede keukeninrichting, een koelkast, inventaris, stromend warm en koud water en elektriciteit
  • De accommodatie moet verwarmt kunnen worden
  • Één fiets per persoon beschikbaar
  • Gelegenheid om bedrijfskleding te wassen
  • Zowel de accommodatie als de uitvoeringsruimte moet ook uitgerust zijn met brand- en rookmelders en een brandblusser

Entertainers voor jouw vakantiepark

Ben jij opzoek naar een animatieteam? Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij hoe we jouw camping of vakantiepark voorzien van de beste entertainers en de leukste animatieprogramma's.

Wat we voor je doen